zoekopdracht vintage meubels

plaats een vrijblijvende zoekopdracht voor vintage meubels bij Antrobine

PLAATS EEN
zoekopdracht

Zoek jij een uniek meubel voor je woning, horecagelegenheid of kantoor? Ik ga je helpen om dat stuk te vinden. Ik heb een groot netwerk van handelaren, kringloopwinkels, broquantes en vrienden die mij met grote regelmaat mooie spullen aanbieden. Misschien zit jouw eye-catcher daar wel bij!

HOE WERKT HET?
zoekopdracht

Hoe ga jij dat droommeubel vinden voor mij?

Jij vraag je af hoe ik dat specifieke meubel ga vinden dat jij nooit ergens tegenkomt? Ondanks de google-alerts die je hebt ingesteld?

Simpel! Ik ben hier iedere dag mee bezig en krijg onderhands veel meubels aangeboden voordat ze bij antiquairs of online worden aangeboden.  

Ik ga voor eigen risico voor jou dat speciale meubel vinden.

In overleg maken we afspraken over de gewenste afwerking van het meubel. Of misschien wil je het wel in originele staat houden. Dan zorg ik dat het grondig wordt schoongemaakt.

Wat je wensen ook zijn, ik zorg ervoor dat het meubel in perfecte staat bij je wordt afgeleverd. Of  je komt het ophalen in Vught. Dit altijd binnen het budget dat we vooraf afspreken.

Plaats een zoekopdracht zodat ik jouw meubel kan vinden

zoek mijn droommeubel

AVG

Ik geef toestemming om deze gegevens op te slaan voor maximaal 3 maanden. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om je van dienst te zijn. Wij hebben wel jouw toestemming nodig hiervoor. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij jouw gegevens opslaan en gebruiken.

Volg antrobine