persoonlijk meubeladvies

Antrobine geeft persoonlijk meubeladvies

PERSOONLIJK
meubeladvies

Twijfel je over een meubelstuk in je interieur? Moet je het vervangen of misschien toch beter laten opknappen? Met de juiste kleur en zorgvuldig gekozen details kun je weer verliefd worden op het meubel waar je over twijfelt!

HOE WERKT HET?
meubeladvies

Hoe kan ik persoonlijk meubeladvies krijgen?

Twijfel jij of het zinvol en mogelijk is om jouw meubel te laten opknappen? En ben je benieuwd hoe dat werkt?

Een meubel weggooien is vaak zonde, zeker als je weet hoe ik het weer tot een spectaculaire eye-catcher in jouw interieur kan maken!

Als jouw meubel van hout is en niet is gefineerd, dan doe je er goed aan om te checken of het naar jouw wensen te maken is. Ik adviseer je kosteloos daarover. 

We kunnen een afspraak bij jou thuis maken zodat ik het meubel en de rest van jouw interieur kan bekijken. Ook kan ik je adviseren als ik wat foto’s van jouw interieur en meubelstuk kan krijgen. Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op!

Vul het formulier in zodat ik je persoonlijk meubeladvies kan geven

Help! Ik heb advies nodig!

AVG

Ik geef toestemming om deze gegevens op te slaan voor maximaal 3 maanden. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om je van dienst te zijn. Wij hebben wel jouw toestemming nodig hiervoor. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij jouw gegevens opslaan en gebruiken.

Volg antrobine