ANTROBINE
ruilen en retouren

Gekocht in webshop

Ben je toch niet helemaal tevreden met je online aankoop? Bij Antrobine mag je een onbeschadigd artikel altijd ruilen. Neem binnen 14 dagen na aankoop contact op om je retournering aan te melden. Je mag dan een ander artikel uit de collectie uitzoeken van gelijke waarde. Heb je nog vragen over ruilen of retouren? Lees dan verder.

Gekocht na bezichtiging of via websites van anderen

Artikelen en meubels die vanuit het atelier zijn gekocht, of via een website van derden, of die eerst zijn bezichtigd, komen niet in aanmerking voor retournering tenzij er tijdens transport door een koerier of verhuisbedrijf mankementen zijn ontstaan. 

Zoekopdrachten en werk in opdracht

Meubels, accessoires en materialen die onderdeel uitmaken van een zoekopdracht of werk in opdracht, zullen na bevestiging met de opdrachtgever worden aangeschaft. Bij intrekken van de opdracht, zullen gemaakte kosten altijd worden doorbelast aan de opdrachtgever. De gezochte, bewerkte en/of geleverde meubels of accessoires komen niet in aanmerking voor retournering.

Transport- en verzendkosten retouren

De extra transportkosten van een retourzending zijn voor rekening van de koper. Dat geldt ook voor de verzendkosten voor het ruilartikel. Mocht het niet lukken om het transport zelf te verzorgen, dan kun je uiteraard contact opnemen.