meubel laten opknappen

Wil jij ook een meubel laten opknappen? Bekijk hier de mogelijkheden. Antrobine werkt vanuit het atelier in Vught of bij jou thuis.

ANTROBINE
werk in opdracht

Ik vind het super leuk om meubels op te knappen. Niet alleen kies ik voor mezelf de tofste items uit, maar ik kan jouw meubel ook een tweede leven geven! Bekijk hieronder een aantal recente projecten om een idee te krijgen wat er mogelijk is!

hoeveel kost het om een meubel te laten opknappen?

WAT KOST HET?
meubel laten opknappen

Wat kost het laten opknappen van een meubel?

Heb jij interesse om een meubel te laten opknappen? En ben je benieuwd wat dat kost?

De kosten voor het refurbishen van meubels zijn met name afhankelijk van de tijd die ik daarmee bezig ben. Omdat ieder meubel verschillend is, is het lastig om een indicatie van de kosten te geven.

Reken voor het overschilderen en opknappen van een grote kast of dressoir minimaal op €150. Als het meubel geloogd moet worden, of in slechte staat is, dan wordt de prijs hoger.

Het opknappen van een kleiner meubelstuk dat in goede staat is zal goedkoper zijn.

Vul het formulier in zodat ik een offerte kan maken

Ik wil een offerte voor het laten opknappen van een meubel

AVG

Ik geef toestemming om deze gegevens op te slaan voor maximaal 3 maanden. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om je van dienst te zijn. Wij hebben wel jouw toestemming nodig hiervoor. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij jouw gegevens opslaan en gebruiken.

Volg antrobine